Tervetuloa tutustumaan uuteen bodysense.fi -sivustooni ja Bodysensen verkkokauppaan!

Olen yhdessä kahden ihanan ammattilaisen, Sanjan ja Eevan kanssa ahkeroinut viimeiset viikot tätä uutta sivustoani julkaisukuntoon, ja nyt ollaan siinä vaiheessa – vihdoinkin!

Uudella sivustollani haluan tarjota sekä asiakkailleni että muille auttamistyön ammattilaisille soveltuvia palveluita, joista voit tarkemmin lukea Palvelut -kohdan alasivuilta. Lisäksi kaikki tällä hetkellä tiedossa olevat ensi vuoden koulutukseni ja muut tapahtumat näkyvät Ajankohtaista -sivulta. Tiedot päivittyvät sitä mukaa, kun saan sovittua uusia päivämääriä koulutuksille.

Verkkokaupan tuotteet tulevat vähitellen lisääntymään, ja nyt alkuun tarjolla on suosittu ja kysytty Riitän kyllä – verkkokurssi elämää suorittaville <3 Nyt sinne siis vihdoin pääsee mukaan ja kannattaa hyödyntää joulutarjous 49 euron hintaan (norm. 89 €)! Ihana joululahja vaikka itselle tai ystävälle!

Verkkokauppa tulee jatkossa päivittymään mm. erilaisilla kehotietoisuus-, rentoutus- ja meditaatio-äänitepaketeilla, uusilla verkkokurssikokonaisuuksilla sekä e-kirjoilla ja -oppailla. Otan verkkokauppaan myyntiin myös muiden ammattilaisten tuotteita, esimerkiksi äänitteitä. Muun muassa yhteistyökumppanini Terhi Mäkiniemen tuotteita on tulossa myös Bodysensen verkkokauppaan!

Omat verkkokurssini tulevat talven aikana päivittymään niin, että luon uuden EFT-perusteet verkkokurssin, jonka jälkeen on mahdollista suuntautua oman tarpeen mukaisiin jatkokokonaisuuksiin (kipu, uni, stressi jne.). Ammattilaisille on tulossa omat kokonaisuutensa, esimerkiksi osana EFT-koulutuksia.

Paljon uutta on siis luvassa! Pysy kuulolla ja seuraa sivustoani, kuten myös uudella Bodysense Coaching -nimellä päivitettyjä sivujani Facebookissa ja Instagramissa!

Jos et ole vielä uutiskirjeeni tilaaja, voit tehdä tilauksen TÄÄLTÄ. Saat tilaajalahjaksi e-oppaan stressin ja unettomuuden itsehoitoon sekä mp3-rentoutusäänitteen.

Tässäpä tuli paljon asiaa alkuun – tulen kirjoittamaan ahkerasti uutta infoa palveluistani sekä myös kokemuksellisia kirjoituksia, joten vielä kerran tervetuloa seuraamaan blogia ja sivustoa <3

Karita, Bodysense Coaching Oy

Vastaa