AJANKOHTAISTA

Hinnat Malmin vastaanotolla:

  • Coaching: 110 € / 60min ja 160 € / 110min (hinnat sis. alv 24 %).
  • Fysioterapia (Mieliliike Hyvinvointipalvelut t:mi): 90 € / 60min, 130 € / 110min (alv 0 %).

Ajanvaraus onnistuu Malmin nettiajanvarauksen , yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla p. 0400106500.

Malmin vastaanottoni löytyy osoitteesta Viljatie 4 C 23, 2.kerros. Paikka on lähempänä asemaa ja ympäristöstä löytyy hyvin parkkitilaa (mm. Prisman parkkihalli 50m päässä talosta).

Psykofyysisen fysioterapian osalta on mahdollista varata aikaa myös Terveystaloon (Kalasatama ja Dixi, Tikkurila). Siellä 60 min vastaanottohinta on 127,00 € (erityisfysioterapia) + toimisto- ja kantamaksut.

 


Mikäli haluaisit ostaa verkkokaupan tuotteita lahjaksi, laita minulle asiasta viesti yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan tähän osoitteeseen: karita(at)bodysense.fi.


Kirjamme Kehon viisaat viestit uudistettu painos löytyy nyt myös äänikirjana (mm. Storytel, Supla, Bookbeat, Nextory ja Elisa-kirjat)!


 

Seuraava EFT 1-tason etäkoulutus 17.11.2023!

EFT eli Emotional Freedom Techniques on integratiivinen menetelmä sekä ammattilaisten terapia- ja ohjauskäyttöön että itsehoitoon. Tämä koulutus on tarkoitettu terapia-, hoito-, opetus-, kasvatus- ja ohjaustyön ammattilaisille. Koulutuksen järjestää Pohjois-Pohjanmaan Kesäyliopisto, lue lisää LINKISTÄ!

 


Opiskelen parasta aikaa Marko Siivosen johdolla Senso Coachingia ja otan tältäkin osin vastaan asiakkaita. Tällä hetkellä olen opiskellut level 4:n ja olen level 5-koulutuksessa. Sensotestejä voin tehdä osana fysioterapiaa ja esim. työnohjausta. Lue lisää Markon Spinacor-sivuilta sekä katso Youtube-video!


Sotealan kivunhoidossa työskentelevä ammattilainen! Liity mukaan Suomen Kivuntutkimusyhdistykseen! Tutustu uudistettuihin nettisivuihin!

 

 

 

 

 

Otsikon kuva Anne Toivonen