AJANKOHTAISTA

LUE LISÄÄ TOUKOKUUN HANGON RETRIITISTÄ TÄÄLTÄ:

Uuden elämän värit - Retriitti uuden elämän tarkoitusta etsiville

Koronaviruspandemian vuoksi fyysiset vastaanotot ovat mahdollisia, mutta vastaanotolle ei voi tulla, mikäli olo on flunssainen tai olet ollut hiljattain tekemisissä oireilevien kanssa. Etävastaanotto onnistuu videovälitteisesti tai puhelimitse.

Hinnat:

  • Coaching: 105 € / 60min ja 155 € / 110min (hinnat sis. alv 24 %).
  • Fysioterapia (Mieliliike Hyvinvointipalvelut t:mi): 85 € / 60min, 125 € / 110min (alv 0 %).

Ajanvaraus onnistuu Malmin nettiajanvarauksen , yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla p. 0400106500.

HUOMIO: Malmin vastaanottoni siirtyy 2.8.2021 alkaen osoitteeseen Viljatie 4 C 23, 2.kerros. Paikka on lähempänä asemaa ja ympäristöstä löytyy hyvin parkkitilaa (mm. Prisman parkkihalli 50m päässä talosta).

 

23.4.2022 EFT Tapping asiakastyössä -verkkokoulutus (1 op)!

Aiemmin fyysisenä koulutuksena toteutettu 1-tason koulutuspäivä muuntautuu nyt myös etäkoulutukseksi ja samalla sisältö ja toimintamallikin hieman muuttuu. Koulutus sisältää siis samat sisällöt, mutta eri tavalla ja osittain laajemmin ja yksilöllisemmin ohjattuna:

- Ennen varsinaista koulutuspäivää pääsy EFT-verkkokurssille, joka on tarkoitus itseopiskella ennen varsinaista etäkoulutuspäivää.
- Itse koulutuspäivä 23.4.22 on 6,5 tunnin pituinen ja se sisältää luentokeskustelua, demonstraatioita, yhteisharjoituksia sekä parin kanssa tehtävän EFT-ohjausharjoituksen. Koulutuspäivässä tavoitteena on oppia perusteet EFT:n ohjaamisesta toiselle, sekä miten huomioida mahdolliset vasta-aiheet EFT:n käytölle traumainformoidusti. Päivän aikana käydään tarkemmin läpi kaksi "tekniikkaa": Chasing the Pain ja Choice Method.
- Tämän jälkeen, 3-8 viikon kuluttua koulutuspäivästä sovittuna aikana yksilöllinen etä- tai lähityönohjaus (60 min) niin, että opiskelijalla on siinä mukana oma asiakas. Työnohjaajan ja mentorin ominaisuudessa annan lisäopastusta tarvittaviin kohtiin sekä loppupalautteen.
- Koulutukseen kuuluu myös 3 asiakascasen kirjaaminen kouluttajalle.

Koulutuksen kokonaishinta on 280 euroa (sis. alv 24%), eli se sisältää itseopiskelu-verkkokurssin, koulutuspäivän, sekä 60 min yksilöllisen työnohjauksen sekä lopuksi kirjallisen palautteen annon sekä todistuksen hyväksytystä suorituksesta. Koulutus maksetaan 2 erässä (itse koulutuspäivän osuus 160 € / työnohjaus 120 €).

Koulutus sopii erinomaisesti eri alojen terapeuteille (esim. fysio-, psyko-, toimintaterapeutit), psykologeille, osteopaateille, työnohjaajille, coacheille, lasten parissa työtä tekeville, hoitajille. Myös eri alojen pidempiä täydentäviä hoitoja opiskelleille (esim. vyöhyketerapeutit, akupunktiohoitajat, pitkän luontaishoitajakoulutuksen käyneet).

Mikäli koulutus kiinnostaa, saat lisätietoja yhteydenottolomakkeen kautta! Sitova ilmoittautuminen viimeistään 9.4.2022. Pääsy ennakkomateriaaliin avautuu siten 10.4.2022.


EFT asiakastyössä taso 2 -lähikoulutus 11.6.2022 Helsingissä!

Tämä päivä on suunnattu EFT 1-tason koulutuksen jo käyneille (tai vastaavat taidot ja tiedot omaaville)!

Koulutuspäivä EFT 2-taso sisältää mm. EFT Movie Technique -tekniikan opettelua sekä Inner Child Tappingia. Näillä tekniikoilla voidaan EFT:tä hyödyntämällä purkaa menneiden stressaavien elämäntapahtumien taakkoja kehosta ja mielestä. EFT on tutkitusti toimiva menetelmä mm. ahdistuksen ja posttraumaattisen stressin hoidossa.
Aika ja paikka: la 11.6.2022 klo 9.30-16 Helsinki/Malmi
Hinta: 160 €, sis. alv, materiaali ja välipala/kahvi.


EFT 1-tason etäkoulutus 18.11.2022 Pohjois-Pohjanmaan Kesäyliopiston järjestämänä!

Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ.

 

 

Otsikon kuva Anne Toivonen