AJANKOHTAISTA

Koronaviruspandemian vuoksi fyysiset vastaanotot ovat mahdollisia, mutta vastaanotolle ei voi tulla, mikäli olo on flunssainen tai olet ollut hiljattain tekemisissä oireilevien kanssa. Etävastaanotto onnistuu videovälitteisesti tai puhelimitse.

Coaching: 100 € / 60min ja 150 € / 110min (hinnat sis. alv 24 %).

Fysioterapia: 80 € / 60min, 120 € / 110min (alv 0 %). Ajanvaraus vain Malmin vo:n kautta.

Ajanvaraus onnistuu Malmin nettiajanvarauksen , yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla p. 0400106500.

 

Uusi verkkoluento Kehotietoisuus ja kipu:

Luento on tarkoitettu erityisesti kipuja potevalle, mutta se sopii sisällöltään myös kivunhoidon parissa työskenteleville ammattilaisille. Luennolla harjoitellaan myös helppoja kivunsäätelyn keinoja. Lisätietoja TÄÄLTÄ.

 

Koulutukset:

Suomen Kivuntutkimusyhdistys SKTY ry järjestää jäsenilleen yhdistetyn koulutus/vertaistapaamiseen Zoom-yhteydellä 5.-6.2.2021. Perjantaina Mikko Lausmaa luennoi psykologisesti informoidusta fysioterapiasta ja lauantaina Karita Palomäki alustaa psykofyysisen fysioterapian sekä traumainformoitun työotteen teemoista. Lisätietoa ja ilmoittautumislinkki tulossa pian!

 

28.11.2020 Traumainformoitu kohtaaminen ja kipu kehon viestinä. Zoom-koulutus.

Kouluttajat: Karita Palomäki, fysioterapeutti, erikoistunut kroonisen kivun psykofyysiseen hoitoon, työnohjaaja, tietokirjailija. www.bodysense.fi
Kati Sarvela, hammaslääkäri, terapeutti (sensomotorinen psykoterapia, hypnoterapia), kouluttaja, tietokirjailija www.iloajatoivoa.fi

Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ!

 

Otsikon kuva Anne Toivonen