Tilaus- ja toimitusehdot

Bodysense-verkkokauppa myy asiakkailleen terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä sähköisiä tuotteita, kuten verkkokursseja, äänitteitä ja e-kirjoja. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina (alv 24 %).

Bodysense-verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: karita@bodysense.fi

Bodysense Coaching Oy
c/o Terapiatila Toivo
Malmin raitti 17A
00700 Helsinki

Tilaaminen

Tilattava tuote valitaan bodysense.fi -verkkokaupasta. Tilaus astuu voimaan maksamalla verkkokaupan kassatoiminnossa.

Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä palveluiden hinnat.

Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattu palvelu sekä hinta.

Maksaminen verkkokaupassa

Verkkokaupan maksut tapahtuvat Checkout-palvelun kautta. Maksaminen Checkoutilla on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Reklamaatiotapauksissa ota ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan karita@bodysense.fi.

Maksutavat

Checkout on asiakkaalle turvallinen maksutapa. Sillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Checkout Finland Oy:n asiakaspalvelu:

0800 552 010 (0,00 €/min+pvm)
09 4282 7111 (0,00 €/min+pvm)
Ma–Su klo 06-23 (paitsi juhlapyhinä)

asiakaspalvelu@checkout.fi
myynti@checkout.fi.

www.checkout.fi

Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere
Y-tunnus 2196606-6

Toimitustavat ja -ehdot

Verkkokaupassa myytävät digitaaliset tuotteet, kuten äänite- ja e-kirjatiedostot, ovat asiakkaan ladattavissa välittömästi, kun ostos on maksettu. Ne toimitetaan sähköisesti eikä niillä ole palautusoikeutta.

Saatuaan tuotteen asiakkaan on välittömästi tarkastettava tuotteen toimivuus ja reklamoitava toimimattomuudesta tai muusta toimituksessa havaitusta virheestä ja puutteesta viivytyksettä osoitteeseen karita@bodysense.fi.

Maksujen palautukset

Maksu palautetaan Suomen kuluttajasuojalain mukaisesti viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saavuttua.