META-Health™ Coaching

Olen META-Health Master Practitioner ja Trainer. META-Health on tiedostamisen työkalu, joka auttaa sinua oivaltamaan tämänhetkisen terveydentilasi syvempiä syitä. Lue lisää META-Healthista tästä linkistä.

META-Health™ on uusi terveyden paradigma, joka auttaa ymmärtämään syvemmin sitä, miksi sairastumme ja miten koettu stressi liittyy sairastumiseen. META-Healthissa oleva integroitu tietoisuus yhdistää eri alojen kokemusperäistä ja tutkittua tietoa, mm. solubiologia ja alkionkehitysoppi (embryologia), stressi- ja traumatutkimus, aivotutkimus, energialääketiede (sekä kiinalainen että intialainen ymmärrys energiajärjestelmistä). META-Health Coach on eräänlainen rinnallakulkija, joka auttaa sinua ymmärtämään oireesi tai sairautesi syvemmät merkitykset. Coaching ei kuitenkaan korvaa lääketieteellistä tutkimusta ja hoitoa – ihanteellista olisi jos molemmat toimisivat yhdessä, yhteistyössä sinun parhaaksesi. Coach auttaa sinua löytämään oman yksilöllisen paranemisen vasteesi sekä miten voit panostaa omaan terveyteesi tunteiden, uskomusten, stressin ja kehosi elinten yhteyksiä tiedostamalla. META-Health Coaching sisältää:

  • META-Health analyysin, joka määrittää elinkudosstressin laukaisijoita sekä uskomusten ja tunteiden yhteyttä elinkudosstressiin ja oireisiin
  • META-Health suunnitelman, jossa toteutan kanssasi sinun terveysongelmiesi kokonaisvaltaisen ja tavoitteellisen suunnitelman (mm. ajatteluun, uskomuksiin ja tunteisiin liittyvät muutokset, elämäntyyliin ja ympäristötekijöihin liittyvät muutokset)
  • META-terapiaa, joka valitaan tarvittaessa sen mukaan mikä parhaiten auttaa sinua omassa paranemisprosessissasi. Käyttämiäni menetelmiä ovat mm. EFT, Matrix Reimprinting, NLP, NPA ja psykofyysinen terapia.