EFT Matrix Reimprinting

Matrix Reimprinting on EFT:stä edelleen kehitetty menetelmä, jonka avulla voidaan lieventää stressaavien tai traumaattisten tilanteiden aiheuttamaa keskushermoston epätasapainotilaa. Tämä tila voi aiheuttaa kokijalleen mm. jatkuvaa lihasten jännittämisen tarvetta, pinnallista hengitystä, sekä taipumusta ajautua hermostolliseen yli- ja/tai alivireystilaan.

Mielikuvatyöskentely tapahtuu normaalin tietoisuuden tilassa. Tavoitteena on neutraloida mielikuvassa olevan trauman "kokijaminään" ja hänen hermostoonsa "lukittunut" jähmettymisreaktio ja tuoda turvan tunne hänelle takaisin hyödyntämällä mm. EFT:tä ja NLP:n voimavaramenetelmiä. Kun näin tapahtuu, mielikuvan muuttuessa, alkuperäinen traumareaktio ei enää vaikuta hermostoomme kuten ennen. Kehomielellä on mahdollisuus tasapainottua ja rauhoittua.

EFT Matrix Reimprinting sopii parhaiten yksittäisten trauma- ja stressikokemusten käsittelyyn. Kompleksisten ja kiintymyssuhdetraumojen hoidossa tulee kääntyä psykiatrin puoleen ja hakeutua pidempään psykoterapiaan. Kun keholliset vakautuskeinot on omaksuttu, tämä voi toimia psykoterapiaprosessia tukevana menetelmänä.

Katso Matrix Reimprintingin kehittäjän Karl Dawsonin video tästä sekä Craig Weinerin luento tästä. Matrix Birth Reimprintingin on kehittänyt Sharon King.

Terapiaan on hyvä varata pidempi 110 minuutin aika, jonka hinta on 150€ (sis. alv 24%). Useamman käynnin kokonaisuudesta voimme sopia alennetun käyntihinnan.