E-kirja SANOJA PARANTUJALLE & mp3-äänite

Sanoja parantujalle on kirja sinulle, joka tällä hetkellä elät kriisin keskellä. Kirja sisältää Karita Palomäen 22 Hidasta elämää -artikkelia vuosien varrelta, sivumäärä on 56.

Samaan hintaan saat 9 minuutin Tonglen -hyväksyntäprotokollaäänitteen (MP3), joka toimii sekä fyysisen että emotionaalisen kivun kohtaamiselle sekä myötätunnon herättämiselle itselle ja muille.

Molemmat tuotteet ovat ladattavassa muodossa. Lataa e-kirja ja äänite 30 päivän sisällä tilauksesta!

14,00 sis. alv 24 %

- +

Sanoja parantujalle on artikkelikokoelma sinulle, joka elät jonkinlaisen kriisin keskellä, on kyse sitten
sairastumisesta tai itsen ulkopuolelta tulevasta kriisistä. Olen koonnut nämä tekstini Hidasta elämää -sivustolta, jonne olen kirjoittanut Terveys ja tunteet -aiheisia kirjoituksia jo vuodesta 2013.

Parantuja on ihminen, joka pyrkii hyväksymään senhetkisen tilanteensa, tunnistaa itsensä ja elämänsä keskeneräisyyden ja silti elää toivon ilmapiirissa, keskittyen asioihin, jotka tuovat turvaa ja terveyttä.

Kaikkien kirjoitusteni pohjalta kirjoitin myös oman kirjani Elämää voi aina parantaa vuonna 2018, osa kirjoitusten teksteistä onkin otteita tästä kirjastani. Lisäksi olen kirjoittanut jo vuonna 2016 kirjan Kehon viisaat viestit. Vapaaksi kivusta, stressistä ja kuormittavista tunteista yhdessä psykologi, psykoterapeutti Juha Siiran kanssa (Kirjapaja 2016). Molemmat kirjat löytyvät kirjastosta, kannattaa tutustua myös niihin! Kehon viisaat viestit -kirjasta on tullut uudistettu painos alkuvuodesta 2022.

Samaan hintaan saat 9 minuutin Tonglen -hyväksyntäprotokollaäänitteen (MP3), joka toimii sekä fyysisen että emotionaalisen kivun kohtaamiseen sekä myötätunnon herättämiseen itselle ja muille. Äänitteessä hyödynnetään myös kämmenselän akupisteen stimulointia.

Lataa e-kirja ja äänite 30 päivän sisällä tilauksesta!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.