RIITÄN KYLLÄ! Verkkokurssi elämää suorittaville

Current Status
Not Enrolled
Price
89,00
Get Started

Millaista elämää elät juuri nyt? Onko se sinun vai jonkun muun määrittelemää elämää? Mitä asioita elämässäsi suoritat ja miksi? Riitätkö itsellesi? Miten voisit vapauttaa itsesi elämälle?Siirtymään elämän suorittamisesta ja hallitsemisesta elämän sallimiseen. Itsekriittisyydestä itsensä ja kehonsa rakastamiseen <3

Tämä verkkokurssi on tarkoitettu Sinulle, jonka elämää täyttää ainainen suorittamisen paine ja pakko. Mikään ei riitä, ja tämän vuoksi sekä keho että mieli ennen pitkää uupuvat. Kehosi on viisas, se yrittää kertoa sinulle joka päivä liiallisten vaatimusten hellittämisen tarpeesta, kun vain alat kuunnella kehoasi ja itseäsi hyväksyvästi ja myötätuntoisesti.

Tällä kurssilla erityistä on se, että kaikki tehtävät ja harjoitukset tehdään kehoa kuunnellen. Keho on tärkeä kumppanisi matkalla kohti lempeämpää ja armollisempaa elämää.

Verkkokurssin ohjaajana toimii Bodysense Coachingin Karita Palomäki, jolla on vahva kokemus- ja koulutustausta stressiin liittyvien tekijöiden kartoittamiseen ja hoitamiseen, sekä fysioterapian puolelta vahva psykofyysinen osaaminen.

Tällä kurssilla opit:

 • kuuntelemaan kehoasi, tunteitasi ja tarpeitasi,
 • ottamaan vastaan tunteesi ja työstämään niitä EFT-menetelmän avulla (ns. tunteiden vapauttamismenetelmä),
 • tiedostamaan ja vapauttamaan uskomuksesi suorittamisen ja riittämättömyyden tunteiden alta,
 • sallimaan itsellesi ja kehollesi rentoutta ja hyvää oloa,
 • kohtaamaan sisäisen lapsesi viisauden ja kuuntelemaan häntä,
 • olemaan yhä enemmän armollisuuden ja myötätunnon tilassa

Kurssi sisältää yhteensä 6 pääteemaa, ja jokaisessa osiossa on kaksi modulia, eli yhteensä 12 opiskeltavaa modulia. Voit edetä kurssia haluamassasi rytmissä. Kurssimateriaali on käytössäsi vuoden ajan ostopäivästä!

Jokaisessa osiossa on tietty teema ja teemaan liittyviä monipuolisia harjoituksia ja tehtäviä. Muista tallentaa tehtävät ja äänitteet omalle koneellesi sitä mukaa, kun olet niitä tehnyt, näin voit hyödyntää sisältöä myös kurssiaikasi jälkeen 🙂

Mikäli EFT-menetelmä ei ole sinulle ennestään tuttu, sinun kannattaa opetella EFT:n perusasiat ennakkoon, koska jokainen osio sisältää myös yhden aiheeseen liittyvän EFT-äänitteen. EFT:n perusteet opit seuraavassa ennakkotehtävä-modulissa!

 1. Kuuntele kehoasi
 2. Tiedosta uskomuksesi suorittamisen alla
 3. Rentoudu ja salli itsellesi hyvää oloa
 4. Tutustu sisäiseen lapseesi
 5. Avaa myötätunto itsellesi ja muille
 6. Integroi kokemasi ja elä itsesi näköistä elämää

Kurssin peruminen:

Koska kurssin kaikki materiaalit ovat saatavilla ja tallennettavissa heti kurssin alusta saakka, emme valitettavasti voi antaa rahoja takaisin tilanteessa, jossa on tarve perua kurssi. Mikäli kurssi ei sovi sinulle, laita viesti ylläpitäjälle viikon sisällä ostosta, niin voimme sopia esim. kurssin siirtämisestä toisen henkilön nimiin. Tämä voi kuitenkin tapahtua vain painavista syistä, esimerkiksi terveydelliset esteet / kurssi on liian vaativa esim. psyykkisen traumaoireilun vuoksi.

Palautteita kurssin käyneiltä:

 • Olen havahtunut jo jokin aika sitten siihen, miten kehoni jännitykset ja kivut liittyvät ainaiseen kiireeseen ja riittämättömyyteen. Kurssin äänitteiden ja harjoitusten avulla olen oppinut kuuntelemaan itseäni ja kunnioittamaan omia rajojani. En enää arvostele itseäni, olen saanut hiljennettyä sisälläni olevan kriitikon, mikä on tosi iso juttu minulle! Ja kun riitän nyt itselleni, kehonkaan ei enää tarvitse pitää kiinni jännityksistä, kivutkin ovat selvästi vähentyneet.
 • Vihdoinkin riitän itselleni! Kurssin sisältö oli loistava, johdonmukainen ja syvällinen prosessi, joka johti ainakin minut syvälle itseeni ja kehooni purkamaan turhia stressiä aiheuttavia uskomuksia. Pidin todella paljon kaikista äänitteistä, äänesi on todella rauhoittava ja tulen ihan varmasti hyödyntämään näitä jatkossakin. Kiitos kun saan nämä tallennettua myös jatkoon!
 • Kiitos ihanasta kurssista! <3 Tämä sopi minulle kuin nappi, sillä minulla on taipumus haluta olla hyvä ja tykätty ja hoitaa hommat priimasti jne jne. …Tiedät varmasti mitä tarkoitan. ? Kaiken kukkuraksi minulla on huono tapa myös stressata siitä että stressaan! ? Kurssi tuli kuin tilauksesta kohdalleni, sillä perheessämme on kevään aikana tapahtunut suuria muutoksia. Kurssin aikataulu oli minulle tiukka… mutta olipa ihana hengähtää ja rentouttaa itseni näiden moduuleiden avulla ja aivan mahtavaa että kurssin menneet moduulit jäivät avoimiksi ja sai suorittaa omassa tahdissa. Poistit heti alussa paineet siitä että kaikki tarvitsi käydä perinpohjin läpi ja tietyssä järjestyksessä. EFT todella toimii minulle ja haluan ehdottomasti tutustua syvemminkin aiheeseen.

 

Muistathan, että tästä kurssista ei anneta osallistumistodistusta, koska kurssi on suunniteltu itsehoidolliseen tarkoitukseen – ei ammatilliseen hyödyntämiseen tai opiskeluun.