EFT Tapping -perusteet

Current Status
Not Enrolled
Price
39,00
Get Started

Tämä verkkokurssi on sinulle, joka haluat opetella EFT-menetelmän itsehoitoon, helpottamaan kehon ja mielen kokemaa stressiä ja sen myötä tulleita oireita.

EFT tulee englanninkielisistä sanoista “Emotional Freedom Techniques” ja sen on kehittänyt amerikkalainen Gary Craig jo 90-luvun alkupuolella. EFT:ssä yhdistyvät keho- ja tunnetietoinen läsnäolo omien tunteiden hyväksymiseen ja kohtaamiseen sekä akupisteiden stimulointiin omilla sormenpäillä tietyn protokollan avulla.

Tällä verkkokurssilla opit EFT:n vaihe vaiheelta. Opettelemme ensin akupisteiden sijainnit, kehon, ajatusten ja tunnekokemusten yhdistämistä yhdeksi prosessoitavaksi kokonaisuudeksi, ja siitä vihdoin itse EFT-prosessin opettelemiseen.

Koska olen itse käynyt virallisen EFT Practitioner -koulutuksen englantilaisen kouluttajan Karl Dawsonin johdolla, haluan myös opettaa sinulle ns. klassisen EFT-sarjan aluksi, jotta tiedät, mikä on ollut EFT:n pohja. Tätä prosessia harvoin enää näkyy käytettävän esim. Youtube-videoissa, mutta mielestäni se sisältää niin paljon hyödynnettäviä osa-alueita, että se kannattaa opetella aluksi, omaksi pohjaksi, josta soveltaa EFT:tä haluamallaan tavalla 🙂

Klassisen EFT:n jälkeen opettelemme muutaman perussovelluksen, joita voit hyödyntää omien stressiesi purkuun joustavasti ja luovasti!

Tämä verkkokurssi toimii myös itsehoidollisten perusteiden opettelussa, mikäli olet mukana ammattilaisille suunnatuissa EFT- ja muissa koulutuksissa. Terapia-, ohjaus-, kasvatus- ym. “ihmistyötä” tekevillä on hyvä olla oma keino purkaa työn mukana tuomaa kuormaa omasta kehomielisysteemistä. Lisäksi menetelmää oppii hyödyntämään omassa työssään sopivalla tavalla käymällä asiakastyöhön fokusoivia lisäkoulutuksia, jotka toteutuvat livekoulutuksina.

Huomioithan siis, että tästä kurssista ei anneta osallistumistodistusta, koska kurssi on suunniteltu itsehoidolliseen tarkoitukseen – ei ammatilliseen hyödyntämiseen tai opiskeluun. Todistuksen saa käymällä varsinaiset EFT:n asiakastyössä-koulutukset, joista saat lisätietoa bodysense.fi Palvelut-sivulta.

 

Tervetuloa kurssille!

Karita